Tag : sorabotka

Балканленд

Музичка соработка помеѓу „Охрид фест“ и „Фестивал на Далматинска шансона“

Muzika24
„Фестивал Далматинске шансоне“ што традиционално се одржува во Шибеник, родниот град на најголемиот хрватски шансониер...
Фестивали

Познати изведувачите на 13-то издание на „CMC Festival“

Filip
Ова лето, фестивалот „CMC“ подржан од Калцедонија повторно ги носи најголемите имиња на регионалната музичка...