Tag : sorabotki

Музика на кирилица

“Дрим Тим” со промотивна турнеја низ Европа

Muzika24
Веќе докажаниот состав “Дрим Тим” кој долги години ја негува македонската фолклорна традиција ја започнаа...
Музика на кирилица

Македонскиот идол Иван Раденов ги забавува Белграѓани

Muzika24
Гевгеличанецот Иван Раденов, момчето што во 2010-та година беше избран за првиот “Македонски идол”, жари...