Tag : sport

Во прв ред

Вчера вечер со песна и спорт се затвори шестото “Карпошово културно лето” (Фото)

Muzika24
Во извонредна атмосфера, со звуците на македонскиот фолклор и со навивачки дух, вечерва во амфитеатарот...