Tag : stadion na arm

Во прв ред

Бајага со порака до македонската публика (Видео)

Filip
Легендарниот Момчило Бајагиќ – Бајага испрати видео порака до македонската публика во пресрет на неговиот...
Музика на кирилица

Концертот на “Бајага и Инструктори” последен за оваа година

Filip
Концертот на познатите “Бајага и Инструктори” на 13-ти септември, веројатно е последниот концерт во организација...
Во прв ред

Драстично намален капацитет за славеничкиот концерт на “Електрични оргазам”

Filip
После одличните и беспрекорно организирани концерти на Амира Медуњанин, Дарко Рундек и Жељко Бебек на...