Tag : stajling

Музика на кирилица

Марија Груевска во фустан од „втората димензија“ ја отпеа песната на Карлеуша како никој претходно и ја разнесе.

Muzika24
Во емисијата „Sвездите на Гранд“, што се емитуваше вечерва, 20 март, се претстави Марија Груевска,...