Tag : stark arena

Во прв ред

Погледнете: Како ќе изгледа бината на МАС музичкиот спектакл на 27-ми јануари во Штарк арената во Белград (Фото)

Muzika24
Шест поврзани подвижни бини, повеќе од 800 квадратни метри простор на сцените на кои најголемите...