Tag : status

Музика на кирилица

Викторија Лоба сурово, отворено и реално: „Последното нешто кое ни треба се лажни с*ања“

muzika 24
Во денешно време за се повеќе припаднички на понежниот пол вистинските вредности за убавината се...
Музика на кирилица

Јелмаз Дервиши: Да посветевме повеќе време и енергија на себе и на своите амбиции, да научивме да се поддржуваме и да учиме еден со/од друг немаше да живееме во ваква канцерогена реалност

Muzika24
Aлбанскиот водител Јелмаз Дервиши кој е и креативен директор на неколку спотови на Васил, на...
Музика на кирилица

Панчо ДНК: “Kој стигне не подј*бава па одозгора и уште некој “наш” притоа со наши пари треба да иде на тој натпревар”

Muzika24
По повод моменталната состојба со Изборот на песна за Евровизија, представникот Васил Гавранлиев на својот...
Музика на кирилица

Бугаpите на своите медиуми веќе почнаа да се фалат дека бугарското знаме се нашло во спотот на македонскиот претставник

Muzika24
Бугаpите на своите медиум веќе почнаа да се фалат дека бугарското знаме се нашло во...
Музика на кирилица

„Фратерните” на ПМГ Колектив албум на неделата на бугарското Радио Бинар

Muzika24
Новиот албум на ПМГ Колектив насловен „Фратерните” (Fraternite) е прогласен за албум на неделата на...
Музика на кирилица

Љупчо Мирковски со отворено писмо: “Ако не реагирате, музичката историја на оваа земја ќе згaсне”

Muzika24
Познатиот музичар, автор и диригент Љупчо Мирковски, кој е и поранешен директор на Музичката продукција...