Tag : stefan ivanovski

Премиера

YouTube-рот Стефан Ивановски ја промовира својата прва песна “Горе Долу” (Видео)

Muzika24
Младиот Стефан Ивановски кој ни доаѓа од Битола, неодамна ја сними својата прва песна “Горе-Долу”....