Tag : Stevo pendarovski

Музика на кирилица

Претставници на ивент индустријата на средба со претседателот Пендаровски (Фото)

Filip
Преставници на Асоцијацијата на ивент индустријата – ИВАП денес остварија средба со Стево Пендаровски, претседател...
Фестивали

Пендаровски: „Веќе половина век „Златно славејче“ е дел од музичката лектира на најмладите“

Filip
По повод одржувањето на 50-то издание на детскиот фестивал „Златно Славејче“, претседателот на Република Македонија...
Музика на кирилица

Претседателот Стево Пендаровски се сретна со Ерос Рамацоти (Фото)

Filip
Претседателот на Република Македонија Стево Пендаровски, оствари средба со италијанската ѕвезда Ерос Рамацоти пред неговиот...