Tag : stihovi

Магазин

Прочитајте: Која била инспирацијата Балашевиќ да ја напише култната „Јесен стиже Дуњо моја“ (Аудио)

Muzika24
Стиховите на Ѓорѓе Балашевиќ веќе децении наназад им даваат инспирација и утеха на многу луѓе....