Tag : strahinja milic jumbo

Премиера

Какво признание на Џамбо: Кога реков останувам во Вардар ме прашаа дали сум нормален

muzika 24
Поранешниот Вардаровец и еден од адутите на Веселин Вујовиќ, Страхиња Милиќ – Џамбо призна дека доаѓањето во...