Tag : strak arena

Во прв ред

Розга, Буба и Џала, “С.А.Р.С.“, “Балканополис“ и Невена Божовиќ настапуваат на MAC

Filip
Нејзиниот емотивен настап беше еден од највпечатливите на MAC, а од церемонијата го понесе и...