Tag : strumica open fest

Во прв ред

Поради брачните проблеми неизвесно е доаѓањето на Северина на “Струмица опен фест”

Muzika24
Раскарани па смирени, смирени па повторно раскарани… и се така во круг се врти приказната...
Во прв ред

“Оро без граници” на Струмица опен фест 2013

Muzika24
Многу уметности, иновативни настани, невообичаени активности, културни манифестации, негување на фолколорот, хуманитарни збиднувања – програма...