Tag : strumica open festival

Фестивали

Само македонски изведувачи оваа година на „Струмица Опен Фестивал“

Filip
10-то издание на „Струмица опен фестивал“ почнува денес (19.07) со настапот на Студиото за танцување...
Во прв ред

Лепа Брена и Марија Шерифовиќ главни ѕвезди на “Струмица опен фестивал“

Filip
Организаторите на најголемиот фестивал во Југоисточна Македонија  “Струмица опен фестивал“ ја објавија целосната програма на...