Tag : struska muzicka esen

Културо

“Музиката помеѓу авторот и публиката” тема на годинашната “Струшка музичка есен”

Muzika24
Од 21-ви до 23-ти септември во Струга се одржа музичко-научната манифестација “Струшка музичка есен” во...