Tag : student

Имам нешто да те прашам

Симеон Коруноски: Треба да сме благодарни за шансата што постоиме на овој свет (Фото)

Muzika24
Млад е, симпатичен и девојките се повеќе и повеќе лудуваат по него. Често експриментира во...
Музика на кирилица

Младиот хармоникаш Костадин Крстески компонираше и сними ново македонски оро (Видео)

Muzika24
“Кичевска саса” е насловот на новото македонско оро, компронирано од младиот и талентиран Костадин Крстески....
Балканленд

Стојанчо Бучков уште еден македонски претставник во бугарското шоу “X Factor” (Видео)

Muzika24
Неодамна објавивме информација за еден од учесниците во бугарското тв шоу “X Factor”. Денес имаме...