Tag : studenti po muzika

Културо

„Звукот на идната генерација“ – Концерт во Македонската филхармонија на студентите од државните факултети за музика во Македонија

Muzika24
Овој четврток (13.06.), Македонската филхармонија ќе го реализира традиционалниот концерт под наслов „Звукот на идната...