Tag : studio cactus

Музика на кирилица

Познатиот музичар Горан Милошески секојдневно еден месец со лајф концерти (Фото)

Muzika24
Тој е познат македонски композитор, продуцент, пејач… а од пред неколку години и подготвува млади...
Имам нешто да те прашам

Интервју на Музика24: Христијан Пецев – Секогаш може подобро да се отпее, само треба труд и малку повеќе напор

Muzika24
Откако знае за себе си ја сака музиката и секако во секоја прилика го покажува...