Tag : sultan

Магазин

Најбогатиот владетел во светот поседува колекција од 7.000 луксузни автомобили (Фото+Видео)

Muzika24
Султанот од Брунеј, Хасанал Болкиах е на тронот на оваа парламентарна монархија од 1967 година...