Tag : suzana mancic

Балканленд

Поранешната лото девојка Сузана Манчиќ, за прв пат проговори за своите животни трагедии

Muzika24
Поранешната лото-девојка Сузана Манчиќ неодамна првпат проговори за трагедиите што ги преживеала. Таа трипати имала...