Tag : svadva

Музика на кирилица

Били Ѕвер се ожени со својата 16-годишна девојка на турбо-рап свадба

Muzika24
Раперот Били Ѕвер направи голема свадба со својата избраничка, шеснаесетгодишната кавадарчанка Марија. Веселбата на која...