Tag : tamara todevska

Музика на кирилица

Лудориите на Тамара со нејзиното момче Бертан

Muzika24
На се популарната апликација за фотографија, момчето на Тамара постираше фотографија каде се заедно, а...
Музика на кирилица

Празник за Штип – Анализа на Фестивалот за забавни мелодии “Макфест 2012” (Фото)

Muzika24
Помина можеби и најголемиот музички настан во Штип, градот под Исарот. Се одржа 27-то издание...