Tag : teatar

Во прв ред

Францускиот институт во Скопје и “Скопско лето” го одбележуваат Светскиот ден на музиката

Muzika24
Како што не известуваат нашите пријатели и соработници од Дирекцијата за култура и уметност на Скопје,...