Tag : teatarski pretstavi

Во прв ред

Општина Битола ја објави празничната програма за „Зимска приказна“ пред Офицерски

Filip
За незаборавни празнични спомени, „Зимска приказна“ е проект кој во Битола ќе донесе празична магија...