Tag : teodora dzehverovic

Балканленд

Џехверовиќ “нападната” на Твитер: “Теодора купува следбеници, но и лајкови

Muzika24
Теодора Џехверовиќ постојано го привлекуваше вниманието на јавноста со своето однесување, многу често на негативен...