Tag : tikveski grozdober2018

Во прв ред

После охридскиот концерт, Цеца ќе пее и на “Тиквешки гроздобер 2018” (Фото)

Muzika24
Балканската фолк-ѕвезда Цеца Ражнатовиќ ќе пее на последната вечер од манифестацијата “Тиквешки гроздобер 2018” во...