Tag : tina mickovska

Музика на кирилица

Тина Мицковска: Патриотски да навиваме за Македонија и да се гордееме со сите кои не преставуваат надвор од земјата

Muzika24
Тина Мицковска, ПР,  член на евровизискиот клуб ОГАЕ и поранешен член на македонското евровизиско жири,...