Tag : tragedija

Балканленд

На секој од неговите концерти две седишта беа празни, еве зошто

Muzika24
Ѓорѓе Балашевиќ не напушти денес на 67-годишна возраст, а малкумина знаат каква трагедија го одбележа неговиот...
Музика на кирилица

Љиљана Петровиќ: Сеуште жалам што тоа утро не загинав со Тоше

Muzika24
Македонија седум години тагува по Тоше Проески. Времето поминува, но болката останува. Неговата менаџерка Љиљана Петровиќ...