Tag : transformacija

Музика на кирилица

Марио Арангеловски објави селфи како изгледа после еден негов тренинг (Фото+Видео)

Muzika24
Македонскиот пејач Марио Арангеловски веќе извесен период работи на своето тело, изглед и трансформација. Тој...
Музика на кирилица

После излегувањето од затвор Панки од “Куку Леле” непрепознатлив (Фото)

Muzika24
Деновиве медиумите на големо пишуваат за враќањето на пејачот на “Куку Леле”, Сашо Каимовски познат...