Tag : trka

Културо

Пијанистката Дуња Иванова ќе се натпреварува на една најзначајните маунтинбајк етапни трки во светот

Filip
Тимот на велосипедскиот клуб „Енерџи“ од Скопје во состав од пијанистката Дуња Иванова и Љубиша...