Tag : turizam

Музика на кирилица

Авалон продукција со признание за фестивалот “Ohrid Calling 2018”

Muzika24
Како што не известуваат нашите соработници, Авалон продукција, по повод Светскиот ден на туризмот 27-ми...
Музика на кирилица

И Слаткар стана академски граѓанин (Фото)

Muzika24
Изминатиот викенд во просториите на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на Марко Маринковиќ...
Имам нешто да те прашам

Интервју на Музика24: 20 години јубилеј – “Охрид фест”

Muzika24
Летниот период за сите нас е најубавиот период во годината, тоа е период каде речиси...