Tag : tv

Магазин

Од понеделник нов забавен “Магазин” во македонскиот телевизиски етер (Фото)

Muzika24
Во сивото секојдневие исполнето со лоши статистики, грижи, криза, политика, конечно нешто ново и забавно...
Балканленд

Во петок 17-ти јули аудиции за “Пинк ѕвезди” и “Пинк ѕвездички”

Muzika24
Од есен, со започнување на новата телевизиска сезона, во Македонија ќе се емитуваат популарните српски...