Tag : ulicen aspekt

Музика на кирилица

“Hardcore” – заедничко видео на хип хоп групите “Black and White” и “Уличен Аспект” (Видео)

Muzika24
Иако од нивниот прв видео спот измина речиси една година, не е доцна истиот да...