Tag : umetnost

Културо

На композиторот Љупчо Константинов ќе му биде врачена наградата „11 Октомври“

Muzika24
Државната награда „11 Октомври“ за 2023 година денеска во Собранието на Република Македонија ќе му...
Културо

Утре вечер во Македонската опера и балет – “Classica vs Classica” (Видео)

Muzika24
Утре вечер на сцената на Македонската опера и балет ќе се одржи незаборавен концерт од...