Tag : univerzalna sala

Во прв ред

В сабота на „Бела ноќ“ концерт во чест на Кире Костов пред „Порта Македонија“

Muzika24
Традиционалната културна манифестација „Бела ноќ“ ќе се одржи во сабота (30.09.2023) на повеќе локации низ...