Tag : uspeh

Балканленд

Пејачот Давид Темелков поминува низ тежок период во животот: После успешната операција на ногата пополека закрепнувам

Muzika24
Македонскиот пејач Давид Темелков, кого пошироката музичка јавност во регионот го запозна при учеството и...
Балканленд

Цветелина Јанева и Александар Робов постигнуваат огромни успеси со првиот заеднички дует (Видео)

Muzika24
Денес 5-ти октомври свој роденден прославува една од најпознатите бугарски пејачи – Цветелина Јанева, која...