Tag : uste mi falis

Музика на кирилица

Александар Митевски и Драган Спасов-Дац направија YouTube емисија “Уште ми фалиш” (Видео)

Muzika24
Познатиот македонски композитор, продуцент и музичар Александар Митевски, заедно со својот долгогодишен пријател актерот Драган...
Музика на кирилица

Погледнете како короната музички ги спои Дац, Александар Митевски и Благој Нацоски (Видео)

Muzika24
“Уште ми фалиш”, песната што Александар Митевски и Драган Спасов-Дац ја испеаја лани на фестивалот...