Tag : vakcini

Магазин

Погледнете: Од што се медицинските лица во Романија направија новогодишна елка (Фото)

Muzika24
Вработените во вакцинален пункт во Букурешт, Романија, направија новогодишна елка од 19.000 празни шишиња од...