Tag : valentina gjorgievska pargo

Имам нешто да те прашам

Валентина Ѓоргиевска Парго: Во Новата година чувајте ја љубовта како немоќно и беспомошно пиле, бидејќи секоја грешка прескапо се плаќа (Фото+Видео)

Muzika24
Таа е позната македонска естрадна новинарка. Пишува поезија и проза, и често и знае да...
Музика на кирилица

Валентина Ѓоргиевска Парго: Mонтажата ќе придонесе да се смират страстите и да го испратиме пејачот во попозитивна атмосфера

Muzika24
Валентина Ѓоргиевска Парго, новинар кој долги години ја следи Евровизија,чие мислење се почитува,за Музика24 одговори...
Имам нешто да те прашам

Валентина Ѓоргиевска-Парго: Моето појавување во светски медиуми, за мене е комплимент на годината (Фото)

Muzika24
Почитувани и верни читатели на музичкиот портал Музика24, од денес 9-ти декември до 31-ви декември...