Tag : varna

Музика на кирилица

Давид Нешкоски Трио ја воодушевија бугарската публика

Muzika24
На нивната мини турнеја во Варна, соседна Бугарија, тие настапуваа како специјални гости на Интернационалниот...
Музика на кирилица

По седуммесечна пауза Мартин Мила се враќа на музичката сцена

Muzika24
Да, токму така, по седуммесечна пауза и апстиненција од музиката и музичката сцена, познатиот музичар...