Tag : vasil gravanliev

Музика на кирилица

Тина Мицковска: Патриотски да навиваме за Македонија и да се гордееме со сите кои не преставуваат надвор од земјата

Muzika24
Тина Мицковска, ПР,  член на евровизискиот клуб ОГАЕ и поранешен член на македонското евровизиско жири,...
Музика на кирилица

Без македонското, но со боите на бугарското знаме, Гарванлиев ќе оди на Евровизија

Muzika24
Како скандалозен може да се оцени евровизискиот спот на Република Македонија за песната “Here i...