Tag : vecer

Имам нешто да те прашам

Дуле Миќиќ: Подарете ги емоциите, топлите зборови, позитивните мисли, добар муабет и по дома и на работа, посакајте си сибирско здравје за себе, фамилијата, роднините, пријателите… (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е денес еден од нашите најпознати, најчитани естрадни новинари, додека неговите почетоци се пред...
Музика на кирилица

Јавно извинување до “Вечер” и новинарката Александра Тимковска

Muzika24
Музичкиот портал Музика24 јавно се извинува на забавната редакција на дневното списание “Вечер”, како и...