Tag : velgosti

Музика на кирилица

Анета Наковска: 250 грама ак тебе не те најадвит, ок, тебе две ќе ти дајме, 500 грама да се најадиш“

Muzika24
Пејачката Анета Наковска со нејзиниот сопруг, бизнисменот Спиро Крлевски, веќе неколку години живееше на релација...