Tag : vera ljubojna

Музика на кирилица

Вера Милошевска од “Љубојна” дел од проектот за возобновување на уште една стара божиќна песна (Видео)

Filip
Традиционално, и оваа година, како што наближува Божиќ се интензивираат активностите на Здружението “Бадникови поворки”,...