Tag : vera trajkoska

Музика на кирилица

Фолкерката Вера Трајкоска од Австралија кариерата ја продолжува во Македонија

Muzika24
Чудно, но вистинито и за голема пофалба. Додека сите останати наши фолк пејачки или пејачи...