Tag : vesna dzogani

Балканленд

Од девојче израснато во сиропиталиште, стана позната пејачка… судбината и се насмеа на Весна Џогани

Muzika24
Српската пејачка Весна Џогани имала тешко детство, но судбината и се насмевнала и животот целосно...