Tag : vesna pisarovic

Балканленд

Некогаш позната хрватска поп пејачка, денес џезерка… каде е и што прави Весна Писаровиќ

Muzika24
Често беше споредувана со познатите Данијела Мартиновиќ и Јелена Розга, но сепак таа остана своја,...