Tag : vestacko oploduvanje

Музика на кирилица

Македонската евровизиска претставничка Тијана Дапчевиќ подготвена за вештачко оплодување

Muzika24
Тијана Дапчевиќ – овогодинешната македонска евровизиска претставничка, веќе подолго време со својот сопруг Милан, размислуваат...