Tag : video intervju

Музика на кирилица

Виктор Апостоловски: Имам проблем со недовербата кај жените, а кога сум во врска не гледам на страна (Видео)

Muzika24
Кога во февруари ја испеа „Супермен” на домашниот избор за Евросонг, на Виктор Апостоловски му...