Tag : viena vo bitola

Во прв ред

Поради голем интерес закажан и втор концерт „Виена во Битола“

Filip
Поради големата заинтересираност за новогодишниот концерт „Виена во Битола“ на 26-ти декември, Камерниот оркестар на...
Во прв ред

„Виена во Битола“ на 29-ти декември во Центар за култура

Filip
Камерниот оркестар на Битола подготувува новогодишната бајка „Виена во Битола“. На програмата на концертот се...